fbpx

Hitsige tiener (17) uit Paramaribo stalkt 48- jarige buurvrouw

GFC NIEUWS- Een 17- jarige jongen die woont in het noorden van Paramaribo heeft deze week een laatste waarschuwing gekregen om te stoppen met het lastigvallen van een 48- jarige vrouw die woont in zijn straat.

gemberslank facebookQ | GFC NieuwsVolgens informatie van het slachtoffer wordt ze al wekenlang gestalkt door de tiener.

Een dochter van de vrouw zegt aan GFC Nieuws dat er al meerdere keren op een rustige en later op harde toon met de “charmeur” is gesproken. Echter heeft dat niet het gewenste resultaat gehad.

De vrouw is gewend om in de middaguren in haar korte broek te tuinieren. De jongeman komt steevast langslopen, blijft soms voor haar huis staan en maakt seksueel getinte opmerkingen.

BEKIJK OOK  Districtscommissariaat Paramaribo Noord-Oost maakt zich op voor Caricom Staatshoofdenvergadering

“Hij heeft het lef om steeds aan mijn moeder te vragen of ze zin in seks met hem heeft. Hij weigert te stoppen met het steeds langslopen, kijken, praten en beperkt mijn moeder zo in haar vrijheid. Ze moet rustig kunnen tuinieren zonder te worden lastiggevallen”, moppert de dochter.

Aan de hitsige tiener is gezegd dat indien hij niet stopt, er foto’s van hem zullen worden gemaakt die via de media zullen worden verspreid.