fbpx
HI&T publiceert groothandelsprijzen na klachten samenleving

GFC NIEUWS- Naar aanleiding van recente klachten vanuit de samenleving heeft het ministerie van Handel, Industrie & Toerisme (HI&T) besloten de prijzen van de diverse levensmiddelen van de bedrijven te publiceren.

Het gaat onder andere om prijzen van: Melk Centrale, CIC, NV Dam en Tropical Trade Industries (TTI). Deze bedrijven hebben hun groothandelsprijzen en adviesprijzen die gelden in de winkels aan het ministerie doorgegeven.

Websites/ Facebook-pagina’s:

-Melk Centrale: www.melkcentrale.com
-CiC: www.cicsur.com en FP-pagina Ozon
-Nv dam: www.nvdam.com
-TTI: www.ttistore.com

De ministerie doet een beroep op de samenleving om voor de actuele prijzen de bovengenoemde websites te raadplegen
Voorts kunnen de volgende Facebookpagina’s: het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme en Consumentenzaken, worden geraadpleegd.

Hieronder treft u enkele advies prijzen van enkele producten van Melkcentrale en CIC. Voor de officiële prijzen van tropical trade industries kunt u de website www.ttistore.com bezoeken voor de prijzen van de producten van NV. DAM kunt u gaan naar https://www.nvdam.com/shop/.Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.