fbpx
HI&T informeert private sector over Tourism Expo of The Guyanas

GFC NIEUWS- Het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme heeft een informatiesessie georganiseerd over de te houden “Expo of the Guyanas” in januari 2020.

Onder leiding van de directeur-generaal van het planningscomité in Guyana, Donald Sinclair, werd de informatie verschaft aan de private sectoren die raakvlakken hebben met toerisme.

Tijdens de presentatie is breedvoerig ingegaan op wat de opzet is van de expo, wat verwacht wordt van de participanten en hoe zij hun toerisme product gaan presenteren.

Het presenteren van de Guyana ‘s als een eenheid is uniek voor de wereld, vanwege de historie met Europa.

Opgemerkt mag worden dat de Guyana ‘s ook veel overeenkomsten hebben met elkaar maar dat ze op elk vlak toch uniek zijn van elkaar, qua cultuur en producten die gepresenteerd worden.

Tijdens de expo zal er een forum zijn voor onder andere opleidingsinstituten die in de Guyana ’s aanwezig zijn, artiesten, crafters en touroperators die destinaties willen promoten in de Guyana ‘s.

Minister Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme maakte in zijn toespraak duidelijk dat de regering gaat voor ontwikkeling van Toerisme om de crisis het hoofd te bieden.

In Suriname is ruim 93% van het land bedekt met bos, de grootste ter wereld en wij hebben ons gecommitteerd om dit te behouden, ondanks de verschillende natuurlijke hulpbronnen die aanwezig zijn om sneller uit de crisis te geraken, verduidelijkte de minister.

Er moet gewerkt worden om de mensen bewust te maken over de duurzaamheid van Toerisme en de verschillende mogelijkheden binnen deze sector.

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…