fbpx

Hindi Bhasha Ka Milan succesvol afgesloten

Hindi Bhasha Ka Milan, de Nationale Hindi competitie voor het jaar 2017, werd afgelopen zondag succesvol afgesloten in Paramaribo. Dit evenement werd voor de 4e keer georganiseerd door Yuvadal Suriname, een dynamische jongerenstichting.

Deze Hindi Bhasha Ka Milan 2017 werd bezocht door de finalisten en publiek uit de districten Wanica, Saramacca, Commewijne, Nickerie en Paramaribo.

Verder waren onder meer aanwezig vicepresident Ashwin Adhin, de Indiase ambassadeur en enkele DNA – leden Chandrikapersad Santokhi en Mahinder Jogi.

De middag werd voorgezet met een culturele dans van Anjalie Toelsie en zangoptredens van de Redemption groep, vervolgens met een informatieve toespraak over Hindi door de vicepresident en de voorzitter van Yuvadal Suriname.

De winnaars uit de districten Paramaribo, Commewijne, Nickerie, Wanica en Saramacca van elke categorie ontvingen voor de 1ste plaats elk een eigendomsplakkaat, een schoolpakket, een waardebon ter waarde van SRD100,-, beltegoed van SRD 10,- en een pakket afkomstig van Swashtya Ayurvedic Health Consultancy.

BEKIJK OOK
Politiebureau Boskamp opgeleverd

De 2e en de 3e plaats ontvingen een schoolpakket, beltegoed van SRD10,- en een ook een pakket van Swashtya Ayurvedic Health Consultancy.

De finaleronde heeft dit jaar de volgende landelijke winnaars mee gebracht:

KAVITA
1. Phagoe Aman – Paramaribo
2. Mahadewmissier Jia -Wanica
3. Merhai Shrija – Commewijne

DOHA
1. Lall Dwitika – Paramaribo
2. Mahadewmissier Jyoti – Wanica
3. Gangadien Sheranie – Saramacca

RAMAYAN/GITA

1. Autar Gaitrie – Commewijne
2. Sardha Saniya – Saramacca
3. Bhawanie Randhir – Nickerie

SULEKH

1. Harhangi Jotika – Wanica
2. Panchoe Pallavi – Saramacca
3. Moekoet Soeshma – Commewijne

(GFC)