fbpx

Hij is een absolute topper, zeggen ambtenaren en analisten over nieuwe directeur Economische Zaken Aroen Jadoenathmisier

GFC NIEUWS- Hij is een absolute topper. Een man die enorm veel kennis van zaken heeft en als geen ander weet hoe zaken aan te pakken op het ministerie van Economische Zaken.

Dat zeggen ambtenaren die jarenlang hebben samengewerkt met de nieuwe directeur van Economische Zaken Aroen Jadoenathmisier aan GFC Nieuws.

“Wij hadden geen betere directeur kunnen wensen. Jadoenathmisier staat bij ons bekend als een zeer deskundig, gemotiveerd en hardwerkend persoon. Bovendien bezit hij zeer goede intermenselijke capaciteiten. Hij weet goed om te gaan met een ieder en werkt altijd oplossingsgericht”, is de uitleg.

BEKIJK OOK
VHP: geboortedag Gandhi in teken geweldloosheid

Ook enkele politieke analisten laten weten erg verheugd te zijn met de benoeming van Jadoenathmisier. “Ze hebben een echte expert geplaatst als directeur. Het is een zeer goed besluit. Zijn bijzondere deskundigheid en ervaring kunnen goed gebruikt worden in het belang van Suriname”, is hun mening.