fbpx

Hier zijn de meeste doden in Paramaribo gevallen, geestelijken moeten komen bidden om plek te zuiveren

GFC NIEUWSREDACTIE- “Het is een plek in Paramaribo waar de meeste doden zijn gevallen, als wij het aantal overlijdensgevallen in de ziekenhuizen niet meetellen”.

“Het kan niet anders, er zweven momenteel daar een aantal boze geesten. Er moet daarom zo snel als het kan actie ondernomen worden door geestelijken om deze vloekplek te komen zuiveren”.

“Ik zou daar liever niet meer wil rijden en het liefst steeds met een bootje naar mijn werk in de hoofdstad willen gaan”.

“Maar dat is helaas niet te doen”.

Dat zegt een 34- jarige vrouw die woont in het district Commewijne aan GFC Nieuws.

De jongedame zegt steeds kippenvel en zelfs een misselijk gevoel te krijgen wanneer ze over de Wijdenbosch rijdt. Zij beweert niet de enige te zijn.

“Mijn man en ook onze familieleden krijgen de kriebels zodra zij de brug oprijden, ze voelen de kwade geestelijke entiteiten die daar rondhangen. Zoveel mensen zijn in korte tijd daar overleden”.

IMPOTENT OF MINDER POTENT? NEEM 1 THEELEPEL TOMBA VOOR KRACHTIGE MANNELIJKE PRESTATIES! GEZOND EN ZEER EFFECTIEF! KLIK HIER>

“Sommigen zijn door een ongeval naar de andere wereld geholpen en konden er helaas niets aan doen”.

BEKIJK OOK
32-jarige verpleegkundige die haar 3 kinderen om het leven bracht is vergeven door echtgenoot

“Maar anderen hebben er zelf voor gekozen om op die plek hun laatste adem uit te blazen. Het is echt de onheilsplek van Suriname”.

“Ik denk dat het aantal doden sinds de aanleg van de brug al boven de 50 is opgelopen”, vermoedt ze.

Haar echtgenoot zegt aan GFC dat ook hij er groot voorstander van is dat er door verschillende geestelijken een speciale dienst wordt gehouden op de brug.

“Er moet zo snel mogelijk gebeden worden op deze onheilsplek om zo de kwade geesten te verjagen. Misschien moet ook de naam helemaal worden veranderd”.

“Er moet in ieder geval een grote geestelijke schoonmaak komen, anders zullen er helaas nog veel meer doden blijven vallen op deze brug”, aldus het voorstel van de bijgelovige Commewijner.