Hevige kritiek op Dwayne “The Rock” Johnson wegens vermeend anabolengebruik

GFC NIEUWSREDACTIE- De 49-jarige acteur en voormalig WWE-worstelaar is aan het trainen voor een nieuwe film en heeft op Instagram een foto gedeeld waar hij er zeer geconditioneerd uitziet.

In de post op Instagram deelt hij een foto tijdens z’n training met als beschrijving dat hij enorm hard aan het trainen is voor een filmrol waar hij in bloot bovenlijf moet staan.

De acteur krijgt echter enorm veel kritiek te verduren op sociale media en internetfora. Zo zou het volgens hen onmogelijk zijn om er op die leeftijd er steeds beter uit te gaan zien zonder hulp van anabolen.

“Het lichaam wordt er met de jaren niet beter op. In zijn jongere jaren als worstelaar zag hij er niet eens zo uit, laat staan nu op 49-jarige leeftijd”, wordt gezegd.

foto: youtube

Anderen vertellen echter dat hij al jaren traint en dat hij wegens z’n ervaring en kennis van training en voeding er steeds beter eruit kan zien.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: Elke vrouw zal vreemdgaan en een andere man zoeken tenzij je laat zien dat je beter bent, zegt relatiecoach

Ook wordt gezegd dat hij op genetisch vlak erg sterk is en veel aanleg heeft om van nature gespierd te zijn. Medestanders zeggen verder dat het niet uit zou moeten maken of hij wel of geen anabolen gebruikt.

“Hij gebruikt misschien wel iets, maar hij verdient geld met z’n lichaam en kan zo zijn gezin onderhouden. Anderen verwaarlozen hun gezin, roken, drinken en gaan naar het casino”, stellen fans.

foto: instagram (the rock, 15 jaar oud)

Overige berichten