fbpx

Het regent klachten over storingen netwerk Telesur

Cliënten van Telesur zeggen moe te zijn van de vele storingen waarmee het netwerk van het telecombedrijf de laatste tijden te kampen heeft.

Gebruikers van het mobiele netwerk klagen steen en been over gesprekken die dikwijls abrupt worden verbroken of door technische haperingen helemaal niet meer te volgen zijn.

Ook het maken van verbindingen met de mobiel gaat vaker moeizaam. Daarenboven is er frequent sprake van een totale uitval van de connectie met het mobiele netwerk. Er is dan geen telefoongesprek mogelijk en ook internetten zonder Wifi lukt dan niet.

Dinsdagmiddag was er via bepaalde nummers even helemaal geen verbinding met het mobiele netwerk in de wijde omgeving van de Tourtonnelaan in Paramaribo. Ook in andere gebieden zijn er veel storingsmeldingen.

“Als ik in de buurt ben van de Bazaltstraat ter hoogte van de Kristalsstraat, valt mijn mobiele gesprek vaak weg of is de gesprekskwaliteit beroerd. Ook aan het begin van de Ringweg en andere plekken gebeurt dat steeds”, moppert een Telesur cliënt.

“Soms bel ik een vriend of vriendin. Bij mij gaat het signaal over. Maar bij degene die ik bel helemaal niet. Ik ga er dan vanuit dat die persoon een gemiste oproep van mij heeft. Maar vaak genoeg is dat niet zo, wat voor onnodige wrijving zorgt”, is een ander verwijt.

Ook over de snelheid van het internet regent het klachten.

“Ik betaal voor een gouden pakket bij Telesur. Maar de snelheid die ik krijg is veel langzamer dan waarvoor ik betaal. Het klopt allemaal niet”, zegt een internetgebruiker tot slot.

Overige berichten