fbpx

Het onder huisarrest plaatsen van Surinamers van vrijdagavond tot maandagmorgen is onacceptabel

GFC NIEUWS- Het hele weekend opsluiten van de totale gemeenschap in huis is beslist ontoelaatbaar. Het gaat alle perken te buiten en er zou heftig tegen dergelijke noodmaatregelen moeten worden geprotesteerd. Wij accepteren alle noodwetten zonder te ageren en zijn veel te naïef.

Dat zeggen enkele zeer kritische burgers aan GFC Nieuws.

gemberslank facebookQ | GFC NieuwsBovendien zijn ze van oordeel dat het gevaar dat het coronavirus met zich meebrengt sterk wordt overdreven door regeringen en het overgrote deel van de media. De draconische maatregelen zijn disproportioneel en leveren meer schade op dan voordeel, is hun oordeel.

“Zo dodelijk is het coronavirus helemaal niet. Er gaan veel meer mensen dood door kanker, hart- en vaatzieken, geweld en dergelijken. Het is belachelijk om het hele land plat te leggen hiervoor, mensen op te sluiten in huis en de hele economie kapot te maken. De gevolgen die de overheidsbeslissingen met zich meebrengen zijn veel rampzaliger dan Covid-19”.

BEKIJK OOK
Verkavelingsprojecten die niet worden ontwikkeld en niet voldoen aan de technische voorwaarden OW zullen worden ingetrokken

“Verhoudingsgewijs sterven er veel meer mensen door verschillende andere ziekten en oorzaken. De kans om dood te gaan na besmet te zijn geraakt met het coronavirus is zeer klein en cijfers worden gemanipuleerd. De wereldgemeenschap wordt overdreven bang gemaakt voor het virus en de media draagt daaraan bij”, is het scherp verwijt van critici.

Zie ook de volgende link > 94 procent covid-19 doden had onderliggende klachten als overgewicht, diabetes en hypertensie