fbpx
Het gevecht begint nu pas, we hebben ‘explosief’ bewijs en het wordt een kassucces, zegt advocate Trump over verkiezingsfraude

GFC NIEUWS- Trump- campagneadvocaat Sidney Powell zegt zaterdagavond laat dat de wereld op korte termijn geschokt zal reageren wanneer de explosieve claims van wijdverbreide kiezersfraude in de Verenigde Staten aan de rechtbank gepresenteerd zullen worden.

Ze zwoer op Newsmax TV, deze week voor een “Bijbelse” kiezersfraudezaak te zorgen.

“We hebben heel veel bewijs, het is zo veel, het is moeilijk om alles samen te brengen. Hopelijk zullen we het deze week klaarmaken voor archivering, en het zal Bijbels zijn. Het is een enorm project om deze fraudeclaim samen te brengen met het bewijs dat ik wil indienen”.

“Er zijn mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan ernstige verkiezingsfraude. Dat moet strafrechtelijk onderzocht worden”, vertelde ze op Newsmax tv.

De gedreven advocate zegt niet verbaasd te zijn dat een lage rechter zaterdag een claim van het Trump – team in de staat Pennsilvania heeft afgewezen. “Nee, dat hadden wij al verwacht van een rechter die is aangesteld door voormalig president Barack Obama.  Wij gaan door tot naar het Hooggerechtshof”, stelt ze verder in het interview op Newsmax tv.

Hugo Chavez heeft bedrijf dat wordt beschuldigd van fraude Amerikaanse verkiezingen opgericht

De leider van het advocatenteam van Trump, Rudy Guiliano, heeft dit weekend wederom benadrukt dat de wereldgemeenschap, in het bijzonder de Amerikaanse, zich niet moet laten misleiden door de fake news media.

Guiliani zegt het volgende: “De fake news media doet er alles aan om steeds aan te geven dat er geen bewijs is voor verkiezingsfraude, maar ze misleiden u omdat de belangen groot zijn. Er is momenteel een gevecht gaande tussen de waarheid en de leugen, het grootste verkiezingsschandaal uit de geschiedenis. Sommige media werken eraan mee om dat te verhullen. Ze willen de zaak in de doofpot stoppen. Maar uiteindelijk zal de waarheid overwinnen.” Zie ook video onderin.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…