fbpx
Facebook Pagelike Widget

‘Het blijft behoorlijk onrustig binnen de VHP’

Sinds de omstreden DNA-kandidatenlijst van de VHP de afgelopen week bekend werd, blijven leden zich roeren. Volgens onze informanten is de rust nog niet teruggekeerd binnen de partij.

Onze bronnen weten niet of er leden zijn die de partij de rug zullen toekeren; dat is moeilijk in te schatten, maar vast staat wel dat voorzitter Chandrikapersad Santkohi het aanstaande zondag tijdens het congres van de partij knap moeilijk zal krijgen als DNA-kandidaten van de lijst worden gehaald.

Het congres moet de lijst bekrachtigen; echter kan niet eenieder zich terugvinden in de samenstelling van de kandidatenlijst.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.