fbpx
Herstelwerkzaamheden wegen Ramgoelam ondanks zware regens voortgezet

“Het weer kan soms voor stagnatie zorgen, maar ondanks de zware regens gaan de herstelwerkzaamheden bij de wegen te Ramgoelam gewoon door”, zegt Bryan Blinker, Senior Technisch Medewerker van de Sectie Planning, Voorbereiding en Begeleiding van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C).

Tal van wegen binnen Ramgoelam zijn opgenomen in het landelijke bestratingsprogramma 1. In Paramaribo is gestart in het ressort Latour, Ramgoelam. Vanuit omgeving Ramgoelam naar de richting Indira Ghandhiweg, moeten de andere wegen volgen.

Volgens de Senior Technisch Medewerker verloopt het project nog steeds vlot en verkeren reeds enkele straten in vergevorderde staat. “Het project richt zich niet alleen op het bestraten van de wegen, maar ook op de afwatering van het heel gebied en het inrichten van deze wegen, zodat zij verkeersveilig zijn”, beweert Blinker. Waarop er momenteel gewacht wordt, is een goede afstemming met de nutsbedrijven om hun werk te verrichtten, daarna kunnen deze wegen worden afgerond.

Blinker geeft verder aan dat ook de afstemming en samenwerking met de buurtbewoners vlot verloopt. “Het is belangrijk om altijd de buurtbewoners erbij te betrekken. Hierdoor kan de gang van zaken waarmee jij als ministerie casus quo aannemer rekening dient te houden, worden aangekaart”, stelt Blinker.

Het project zal bij delen opgeleverd worden en moet oktober 2020 af zijn. Het ministerie van OWT&C is tevreden met de tot nu toe bereikte resultaten.

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…