fbpx

Herstelwerkzaamheden wegen Ramgoelam ondanks zware regens voortgezet

“Het weer kan soms voor stagnatie zorgen, maar ondanks de zware regens gaan de herstelwerkzaamheden bij de wegen te Ramgoelam gewoon door”, zegt Bryan Blinker, Senior Technisch Medewerker van de Sectie Planning, Voorbereiding en Begeleiding van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C).

Tal van wegen binnen Ramgoelam zijn opgenomen in het landelijke bestratingsprogramma 1. In Paramaribo is gestart in het ressort Latour, Ramgoelam. Vanuit omgeving Ramgoelam naar de richting Indira Ghandhiweg, moeten de andere wegen volgen.

Volgens de Senior Technisch Medewerker verloopt het project nog steeds vlot en verkeren reeds enkele straten in vergevorderde staat. “Het project richt zich niet alleen op het bestraten van de wegen, maar ook op de afwatering van het heel gebied en het inrichten van deze wegen, zodat zij verkeersveilig zijn”, beweert Blinker. Waarop er momenteel gewacht wordt, is een goede afstemming met de nutsbedrijven om hun werk te verrichtten, daarna kunnen deze wegen worden afgerond.

BEKIJK OOK
Financiënminister Achaibersing zwaait woensdag officieel af

Blinker geeft verder aan dat ook de afstemming en samenwerking met de buurtbewoners vlot verloopt. “Het is belangrijk om altijd de buurtbewoners erbij te betrekken. Hierdoor kan de gang van zaken waarmee jij als ministerie casus quo aannemer rekening dient te houden, worden aangekaart”, stelt Blinker.

Het project zal bij delen opgeleverd worden en moet oktober 2020 af zijn. Het ministerie van OWT&C is tevreden met de tot nu toe bereikte resultaten.