fbpx

Herstel kapotte sluisdeur Monitorweg

GFC NIEUWS- De minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) Rabin Parmessar heeft opdracht gegeven voor onmiddellijk herstel van de kapotte sluisdeur aan Monitorweg te La Poule in Saramacca.

De landbouwers van deze omgeving hebben melding gemaakt van de kapotte sluisdeur. Zij gaven te kennen dat bij het uitblijven van directe acties, de landbouwgronden grote problemen zullen ondervinden.

Medewerkers van het ministerie LVV en Regionale Ontwikkeling hebben de werkzaamheden verricht en de sluisdeur volledig hersteld.

Het technisch personeel van het ministerie van LVV zal eveneens op reguliere basis de controle en onderhoudswerkzaamheden verrichten van de verschillende sluizen binnen de landbouwgebieden.

BEKIJK OOK
Jongerenorganisaties sanctioneren jeugdprofiel en Youth POWER concept

In het kader van de diversificatie van de economie en productie binnen de agrarische sector heeft de bewindsman zijn volledige ondersteuning toegezegd aan de landbouwers.

De minister heeft aan het onderdirectoraat Landbouw gevraagd een inventarisatie te maken van alle landbouwgebieden in het district Saramacca en waar dringende aanpak vereist is.