fbpx
Herrieschopper gooit bier op agente

Herrieschoppers hebben zich flink verzet tegen het optreden van de politie toen de wetsdienaren trachten de groep te verwijderen voor een supermarkt aan de Verlengde Eduard Brumastraat. Jonathan M. (31) werd als gevolg daarvan aangehouden.

Voor de supermarkt stond een groep jongemannen in de leeftijdsklasse 18 – 20 jaar. De groep werd door de politie gevraagd de plaats te verlaten. Jonathan gooide daarbij een cup bier op een politieagente.

Ook deed hij bedreigende en beledigende uitlatingen aan het adres van de politie. Toen de agenten wilden overgaan tot zijn aanhouding, verzette hij zich hevig. Hij greep de agente vast aan haar hemd, waarbij 2 knopen losraakten.

Terwijl de wetsdienaren bezig waren  op te treden tegen Jonathan, werden er flessen op een steen kapotgeslagen door de andere jongemannen. Zij gingen vervolgens met de kapot geslagen scherven op de politie af.

De wetsdienaren vroegen terstond assistentie via de Centrale Meldkamer. Twee eenheden speelden hierop in. Bij aankomst van deze eenheden had de groep de plaats reeds verlaten. Jonathan, die reeds staande was gehouden, haalde een mes tevoorschijn.

Het gelukte de politie om hem te overmeesteren. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. Hij weigerde in eerste instantie zijn personalia door te geven, maar naderhand had hij geen ander keus. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

 

Meer nieuws

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…