fbpx
Facebook Pagelike Widget

Hernieuwde Zwartenhovenbrugstraat opgeleverd

GFC NIEUWS- Maandag vond de oplevering plaats van het project: “Het vernieuwen van de riolering van de Zwartenhovenbrugstraat”.

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) sprak van een pracht van een project. De rioleringen en het wegdek zijn grondig aangepakt.

De Zwartenhovenbrugstraat is een belangrijke weg in ons binnenstad, haalt de minister aan. Met de oplevering zullen zowel weggebruikers, winkeliers en bewoners profijt hebben. Nurmohamed roept de samenleving op om goed gebruik te maken van de weg en onverantwoord gedrag achterwege laten. “Onderhoud is behoud! Met de beperkte middelen die momenteel beschikbaar zijn, zullen wij dat zeker doen.”

De minister bedankte alle veldwerkers, arbeiders, ingenieurs, staf en directie van Baitali en ACE Consultancy voor hun inzet en goede werk. “Ook aan de medewerkers van het ministerie van Openbare en de Politie gaat er dank uit. Nu ligt het aan ons om een goede weg achter te laten, voor zij die na ons zullen komen,” aldus de minister.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…