fbpx
Hermarkering zebrapaden nabij scholen Welgelegen

GFC NIEUWS- De afdeling Verkeer van het ministerie van Openbare Werken is gestart met het hermarkeren van zebrapaden nabij scholen in het ressort Welgelegen.

Ressortsraadsleden van Welgelegen hebben eind oktober werkmateriaal gedoneerd aan het ministerie. Het is hen opgevallen, dat nabij de scholen in hun ressort, de oversteekplekken niet duidelijk te zien zijn.

Als gevolg hiervan heeft ondernemer R. Sewcharan van Superstar Specerijen een blik verf gedoneerd, waarmee er dinsdag een aanvang is gemaakt voor het hermarkeren van de zebrapaden.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.