fbpx
Facebook Pagelike Widget

Heritage Fashion Show en Closing Party in Courtyard Mariott

Het Suriname Heritage Festival team organiseert in samenwerking met het hosting en evenementen bureau Le Primeur de Heritage Fashion Cocktail night & Closing Party in Courtyard Mariott Hotel. Courtyard Mariott is ook de hoofdsponsor.

Deze fashion show is een onderdeel van het Heritage programma in de maand maart.

Het Suriname Heritage Festival kende diverse hoogtepunten zoals: Fish n’ Grill, the Family day, exclusieve tours nature en heritage tours en de wereld waterdag. The Fashion show is ook een van deze hoogtepunten.

De Surinaamse diversiteit in cultuur zal in een modern jasje op voortreffelijke wijze worden gepresenteerd en welgekozen entertainment zal de avond zal verrijken. Met deze activiteit wenste het Heritage team bij te dragen aan de ondersteuning van de creatieve industrie op gebied van mode.

Een designers show als deze draagt volgens de organisatie bij aan de doelen van het festival met name: het stimuleren van de ontwikkeling en afzet van innovatieve producten uit onze rijke erfenis aan geschiedenis, cultuur en natuur en het versterken van lokaal ondernemerschap en het stimuleren de creatieve sector door kansen herkenning en benutting.

Met dit jaarlijks terugkerend evenement hoopt de organisatie samen met partners op den duur de Surinaamse stijl en modetrend te ontwikkelen, een van regionale als internationale allure.

De organisatie B- natural movement die vooral gericht is op de natural looks is belast met de uitvoering.

De meer opbrengsten van deze show gaan naar het sociaal project kinderen reizen. Een programma van het Suriname Heritage Festival welke kinderen uit een kansarme omgeving op tour gaan. Ze leren op een creatieve manier over aspecten uit de Surinaamse geschiendenis , natuur en cultuur.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.