fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Herinrichting Nieuw Weergevondenweg vandaag gestart

Het ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie OWT&C) maakt vandaag wederom een aanvang met de reconstructiewerkzaamheden aan de Nieuw Weergevondenweg. Op de wegstrekking waar de werkzaamheden uitgevoerd zullen worden, zal het verkeer slechts in één rijstrook toegestaan zijn.

Volgens planning duren de werkzaamheden tot en met dinsdag 31 juli 2018. Het deel dat zal worden aangepakt, is het weggedeelte tussen de Ammersingh- en de Hiraweg.

OOK INTERESSANT
122 militairen bevorderd naar hogere rang

Het verkeer dat komt vanuit de Coesewijnestraat en richting Magentakanaal opgaat, zal normaal gebruik kunnen maken van de Nieuw Weeergevondenweg. Dit terwijl het verkeer vanuit het Magentakanaal richting Coesewijnestraat zal worden omgeleid via de Agenoria- en de Ephraimzegenweg.

Verder dient alle verkeer boven de 4 ton in beide rijrichtingen gebruik te maken van de Agenoria- en de Ephraimzegenweg.(GFC)