Hering geeft hulp aan uit huis gezette gehandicapte jongen

Een 18- jarige fysiek- en geestelijk gehandicapte jongen uit Wanica heeft de afgelopen drie dagen noodgedwongen op straat geslapen en gezworven. Dat gebeurde nadat zijn moeder en vader hem uit het ouderlijk huis hadden weggejaagd.

Volgens informatie was het kind de oorzaak van steeds terugkerende ernstige wrijvingen tussen het echtpaar.

Een schoonmaakter die op straat in contact kwam met de zwervende jongeman sloeg alarm en verwittigde de filantroop Geor Hering, van de Geor Hering Welfare Foundation en Best Mart-eigenaar Tja Foe Lee.

Het zakenduo heeft vandaag onderdak voor langere tijd in orde gemaakt voor de tiener en er is geld voor zijn levensonderhoud beschikbaar gesteld. Bovendien zal de hulp van kinderarts Robert Roemer worden ingeroepen om de onfortuinlijke jongen te begeleiden en met zijn ouders te praten.

Hering en Lee zeggen aan GFC Nieuws dat de actie van de ouders op geen enkele wijze is goed te praten.

“Een geestelijk achtergesteld persoon zo op straat zetten is totaal onaanvaardbaar. Wij kunnen geen enkel begrip opbrengen voor de wijze waarop deze ouders hebben gehandeld”, aldus het tweetal.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Meer nieuws