fbpx

Heren wiens vriendin met andere mannen werkt zullen haar spoedig kwijtraken, vertelt relatiespecialist

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Als je vriendin een baan heeft waarbij er regelmatig moet worden gecommuniceerd met mannelijke collega’s, kun je er alvast op rekenen dat jullie mogelijk niet lang meer samen zullen zijn. Dat beweert Casanova.

“Kerels maken er een gewoonte van om met dames op werk te flirten. Dit gedrag ligt simpelweg in de mannelijke aard.”

Het voortbestaan van een liefdesrelatie wordt volgens de Nederlands-Italiaanse relatiespecialist ernstig gedwarsboomd indien jouw vriendin of vrouw dagelijks, urenlang met andere mannen spendeert en zodoende een band met ze vormt.

Een reden hiervoor zou zijn dat een mens op langere termijn verleidingen moeilijk kan weerstaan, ongeacht het karakter en de loyaliteit van een persoon.

BEKIJK OOK
Masseur die jongedames hun borsten onderzoekt is fout bezig

De gedachte als zouden mannen hun partner blindelings moeten ‘vertrouwen’ is conform de theorie van de relatiekenner geen zinnig argument.

Ook ontstaan er een groot aantal relaties op werk, blijkt uit harde harde cijfers van de toonaangevende Amerikaanse universiteit Stanford.

“Vreemdgaan gebeurt bovendien vaak met iemand van de werkvloer. Dat is logisch, want je brengt op dagbasis meer uren met collega’s door dan met je eigen partner”, voert Casanova aan.

De liefdesspecialist adviseert derhalve verleidingen in een relatie zo veel als mogelijk te elimineren.