fbpx

Heren steeds vaker onderdanig binnen relatie en laten hun vrouw met andere mannen genieten, vertelt Venus

GFC LIFESTYLEREDACTIE- ‘Tegenwoordig zien we vaker dat ouderwetse ideeën plaatsmaken voor progressieve, vrouwvriendelijkere opvattingen.’

‘Doordat de samenleving steeds ruimdenkender wordt zijn mannen ook minder huiverig om hun voorkeuren bekend te maken.’

Dat zegt althans de fameuze Canadese influencer Venus tijdens een podcast, die verder vertelt dat mannen steeds vaker kenbaar maken een achtergrondrol in een relatie willen.

Zij zouden erop kicken orders op te volgen van een dominante vrouw en hen de liefde zien bedrijven met een ‘mannelijkere, potentere’ man.

venus | GFC

Podcaster Venus

“Voor een vrouw is het een win-win situatie. Thuis heeft ze een gehoorzame, ondersteundende man en heeft daarnaast alle vrijheid om op pad te gaan”, zegt Venus.

OOK INTERESSANT
Vrouw met schoenmaat 43 baalt: geen enkele specialist kan mijn voeten kleiner maken

De mening van de Haags-Italiaanse vrouwenkenner bekend in het uitgaanscircuit als Casanova staat haaks tegenover die van de Canadese.

Aan GFC Nieuws vertelt hij dinsdag dat deze heren helemaal verkeerd bezig zijn en nooit en te nimmer zich moeten onderwerpen aan een vrouw, omdat dit de natuur zou tegenwerken.

“Dames respecteren slaafse mannen absoluut niet”, beweert de relatiespecialist.

Tot slot voert Casanova aan dat deze gedachten voornamelijk worden aangewakkerd en gestimuleerd door zeer verslavend sensueel beeldmateriaal dat in overvloed beschikbaar is.

Foto ter illustratie.