fbpx

Heren moeten nooit toestaan dat hun vrouw een buitenman neemt

INGEZONDEN- Dat het al tientallen jaren de normaalste zaak van de wereld lijkt te zijn in Suriname dat mannen een aantal buitenvrouwen hebben betekent niet dat de samenleving nu ook moet gaan accepteren dat vrouwen er een tweede of derde man bijnemen.

Het is al erg genoeg dat een groot deel van onze heren hun heil gaan zoeken buiten hun relatie of huwelijk.

Het trouw zijn aan je eigen partner is toch het beste voor een duurzame verbintenis en geeft minder kans op ernstige strubbelingen.

Het is een kwalijke zaak dat steeds meer vrouwen in ons land er de laatste tijden voor kiezen om een buitenman en soms zelfs meerdere in hun leven toe te laten.

Het is al een teken van zwakte als een heer het accepteert dat zijn vriendin of echtgenote gaat stappen met een andere man.

BEKIJK OOK
NPS: visvergunningen verstrekken aan Guyanezen is niet mogelijk

Nog erger wordt het indien hij toelaat dat ze intiem contact hebben of een liefdesband creëren.

Wij leven momenteel in een periode waarin goede normen en waarden ver te zoeken zijn. Alles wat God verboden heeft lijkt tegenwoordig te mogen en kunnen.

Deze nonsens wordt mede veroorzaakt door influencers die op sociale media de meest achterlijke en ziekelijke trends voeden, waar een deel van de gemeenschap helaas zeer gevoelig voor lijkt te zijn.

Aan alle mannen die een vriendin of vrouw hebben wil ik het advies geven om zich niet te laten misleiden door deze verdorven gedachtegangen.

Accepteer nooit dat je vrouw een tweede of zelfs derde man erbij neemt.

Foto ter illustratie.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud