fbpx

Herbouw Bedevaartsoord Weg naar Zee aangevangen

GFC NIEUWS-Voorzitter Ramon Bajnath van de Stichting Bedevaartsoord Weg naar Zee is zeer onder de indruk van de werkzaamheden die zijn aangevangen, nadat het oord afgelopen maart in vlammen opging.

Hij is vicepresident (vp) Ashwin Adhin zeer erkentelijk. Djojo Bedrijvengroep is door de vp en de particulieren die het oord ondersteunen, aangetrokken voor de opdracht die vorige week van start ging.

Het bedevaartsoord te Weg naar Zee is in de avond van 17 maart door een felle brand in de as gelegd. De vicepresident was de eerste persoon die meteen na de brand toezeggingen deed voor de herbouw, zegt de beheerder die tevens de voorzitter is van het bedevaartsoord.

Hij is de regering, met name de vp zeer erkentelijk voor de medewerking die ertoe heeft bijgedragen dat het startsein op 25 juli kon worden gegeven.

BEKIJK OOK
OM wil oplossing voor hoge concentratie kwikdamp boven Paramaribo

Op deze speciale dag heeft in aanwezigheid van de vicepresident, geestelijken, donateurs, familie en vrienden van het oord, de storting van de fundering plaatsgevonden.

Adhin gaf tijdens deze bijzondere gelegenheid aan dat het belangrijk is dat wat is verwoest, wordt hersteld.

Niet alleen activiteiten die door de bedevaartorganisatie worden ontplooid, maar ook de gemeenschap zal in de gelegenheid worden gesteld om de ruimte te mogen gebruiken voor huwelijken en andere religieuze activiteiten.

“Er is namelijk meer dan genoeg aan ruimte om culturele- en maatschappelijke activiteiten te ontplooien,” voerde de vp aan.