fbpx

Help, ik heb moeite om af te slanken ondanks ik hard mijn best hiervoor doe

jonathan clarke | GFC Nieuws VRAAGRUBRIEK- In de GFC -vraagrubriek krijgen bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen over allerhande gezondheidsproblemen, levensstijl, fitness, verjonging, afslanken, beauty, mode, krachttraining, zelfverdediging en relatieproblemen.

De vragen worden kort beantwoordt door de Europese verjongingsexpert, kickbokser, fitnessfanaat en gezondheids- en afslankexpert Jonathan Clarke. Jonathan Clarke (foto) is in Nederland ook een belangrijke adviseur van Constantin.

VRAAG

Beste Jonathan Clarke,

Ik ben een gezonde vrouw van 37 jaar en moeder van twee kleine kinderen. Na mijn bevallingen ben ik flink in gewicht aangekomen.

Ondanks ik 3 keer in de week naar de sportschool ga, lukt het mij niet om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Ik ga bovendien ook 5 dagen in de week met de fiets naar mijn werk in Dordrecht. Dat is zo’n 12 minuten fietsen.

Kunt u mij adviseren welke oefeningen ik zou kunnen doen?

Groet,

Evelien

ANTWOORD

Beste Evelien,

Je geeft aan dat je 3 keer in de week naar de sportschool gaat, wat prima is. Belangrijk is om te weten wat je precies doet als je aan het trainen bent. Ook hoe lang en op welke wijze je dat doet is van belang.

BEKIJK OOK
Vrouw die erg ziek werd na eten van sushi waarschuwt: wees extra voorzichtig

Ik adviseer je High-intensity interval training (HIIT) afgewisseld met krachttraining. Focus eerst vooral op de grote spiergroepen: borst, benen en rug.

Daarnaast is het ook noodzakelijk dat je goed let op de je voeding en natuurlijk ook wat je drinkt.

Kies bij voorkeur drank en voeding met een zeer lage glycemische index, weinig koolhydraten, veel vezels en voldoende proteïnen.

Let ook op je calorieën, probeer de periode waarin je helemaal niet eet en in de rust bent te verruimen en combineer dat met dagelijks 1 theelepel van de natuurlijke afslankboosters Dynamic Fat Burner samen met Gemberslank.

Je kan op deze LINK klikken voor meer uitleg over deze natuurlijke afslankboosters.

Andere factoren die je vooral in de gaten moet houden zijn je slaapkwaliteit en de duur ervan, je hormoonhuishouding en stressreductie.

Succes

Jonathan Clarke

Bekijk hier alle publicaties van gezondheidsexpert Jonathan Clarke.