fbpx
“Helft Britse koppels deelt elkaars poep”

GFC NIEUWS- Volgens een recente studie delen vele Britse koppels poepbacteriën.

Deze walgelijke feiten staan in een recent uitgevoerde studie die onthult dat een groot deel van de koppels toegeven dat ze baddoeken delen met hun partner.

Tijdens de peiling werden koppels ondervraagd, die langer dan 5 jaar een relatie hebben, over hun bad-en toiletgewoonten.

Uit de peiling blijkt dat 56% van de koppels baddoeken deelt met haar of zijn partner.

Hoewel dit onschuldig lijkt, wezen eerdere studies uit dat 90% van onze baddoeken besmet zijn met poepbacterie, terwijl 14% de E.Coli-bacterie draagt.

E. Coli is een staafvormige bacterie en is een van de meest voorkomende facultatief anaerobe bacteriën in de dikke darmen en is nodig voor het verteren van voedsel.

Baddoeken kunnen ook andere infecterende bacteriën bevatten, zoals ringwurm en Staphylococcus aureus, een bacterie die bij veel mensen voorkomt, vooral op de huid en in de neus. De bacterie veroorzaakt normaal gesproken geen ziekte, maar bij beschadiging van huid of slijmvliezen kunnen infecties ontstaan.

Om risico’s te verkleinen, zorg ervoor dat je regelmatig je baddoeken wast, en deel ze nooit met je partner, ongeacht de intimiteit van de relatie.

Meer gezondheidsnieuws

Spruitkool goed voor bloedvaten

GFC NIEUWS- Het British Journal of Nutrition publiceerde deze week een studie van dokter Lauren Blekkenhorst waaruit blijkt dat Spruitkool (Brusselse spruiten) de kans op…

Meer bacteriën op afstandsbediening dan wc-bril

GFC NIEUWS- Een afstandsbediening is een grote bron van bacteriën, waarschuwen wetenschappers. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op…

Verspreiding coronavirus neemt af, zegt WHO

GFC NIEUWS- Het aantal nieuwe coronavirusinfecties loopt terug in China, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op basis van nieuwe medische rapporten. Dikke mensen slanken het makkelijkste…

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de…