fbpx
Hele politieke top moet vanaf vandaag verplicht in quarantaine vanwege coronageval

GFC NIEUWS- De hele Surinaamse politieke top zal vanaf vandaag verplicht in quarantaine moeten gaan vanwege een politiek coronageval. GFC Nieuws verneemt dat er momenteel druk overleg wordt gevoerd. Ook aan de president in spe Chan Santoki is deze informatie medegedeeld omdat hij en ook andere coalitietoppers vaker in direct contact zijn geweest met de besmette persoon. (Naam bekend bij GFC Nieuws)

De afgelopen week is er frequent via diverse kanalen verzocht aan politici om vooral de 2 meter afstandsregel in acht te nemen tijdens het contact met collega politici. Ook het binnentreden van niet goed geventileerde geairconditioneerde ruimtes is ontraden.

De gezondheidsautoriteiten zijn druk doende alle personen die de afgelopen week in contact zijn geweest met de besmette politicus na te trekken. Zij zullen verplicht in quarantaine moeten gaan.

 

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.