fbpx
Heldhaftige donkergekleurde arts wordt kapot gemaakt door leugenmedia

INGEZONDEN- Het is helemaal duidelijk en kan niet meer worden ontkent dat sommige media er een gewoonte van maken om te liegen en bedriegen. Ze zijn professionele leugenverspreiders! Een dappere donkergekleurde arts heeft deze week het lef getoond om haar eigen verhaal over goedkope coronamedicijnen aan de wereld te vertellen. Zij heeft het risico genomen om het gevecht aan te gaan met zeer machtige mensen.

En wat doen oneerlijke media die in dienst zijn van deze invloedrijke machtige figuren: ze gaan ertoe over om deze moedige arts helemaal kapot te maken. Er wordt karaktermoord gepleegd! Ze mag de waarheid niet naar buiten brengen, want ze komt mogelijk aan de financiële belangen van kapitaalkrachtige mensen die wellicht geen gevoel hebben voor hun medemensen. Only Money Talks.

Verschillende mediawerkers in Amerika en Nederland die zich zo graag willen voordoen als betrouwbaar, hebben gisteren direct de meest bizarre leugens over deze goede mevrouw gelanceerd. Hun doel is haar imago direct met de grond gelijk te maken om haar verhaal in kracht te doen afnemen. Het is schandalig want sommige mensen geloven helaas in deze leugens!

Nieuws wordt vaker verdraait, verduisterd en leugens worden gefabriceerd om  anderen helemaal kapot te maken.

Het willen beschadigen van deze moedige arts is het zoveelste bewijs: sommige mediawerkers en mediahuizen zijn vreselijk onbetrouwbaar, zelfs crimineel. Vertrouw ze niet allemaal, wees alert want er wordt enorm gemanipuleerd!

R. Pinas

Plaatsing van ontvangen artikelen op onze website houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.