fbpx
Heftige kritiek op Instagrammodel dat mondmaskers als beha en bikini gebruikt

GFC NIEUWS- Een Russisch fitnessmodel heeft kwaad bloed gezet door te poseren in een geïmproviseerde bikini die bestaat uit mondmaskers.

Dat ligt gevoelig omdat mondmaskers momenteel erg schaars zijn.

Yulia Ushakova deelde onlangs een foto op Instagram waarop ze haar borsten bedekt met twee mondmaskers. De 29-jarige bodybuildster zag er de humor wel van in. “Ik heb deze trendy bikini gekocht van AliExpress.

De ingebouwde kleppen zorgen ervoor dat de huid kan ademen. Jammer genoeg kan je hem niet meer dan twee uur lang dragen. Ik weet niet of dit een nieuwe uitdaging op Instagram is, maar ik vind het idee wel leuk. Wat vind jij ervan?”, schreef ze.

Haar bericht viel niet in goed aarde bij haar 516.000 volgers. Begrijpelijk, want ziekenhuizen komen door de coronacrisis heel wat mondmaskers tekort.

“Er is wereldwijd een gebrek aan mondmaskers. Dit moet zowat de slechtste grap zijn die ik tijdens deze verschrikkelijke dagen ben tegengekomen”, “Ongelofelijk dom en respectloos jegens dokters en alle mensen die kampen met het coronavirus”, en “Op momenten waarop mondmaskers mensenlevens kunnen redden, is dit niet bepaald grappig”, klinkt het onder meer.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…