Heerenstraat Festival verschoven naar 2021

GFC NIEUWS- De organisatie achter het Heerenstraat Festival heeft besloten om het festival te verschuiven naar 2012.
“Gezien de groeiende bezorgdheid rond COVID-19 en onze plicht als bedrijf èn als burgers, hebben we de knoop moeten doorhakken om het Heerenstraat Festival dat gepland was voor augustus 2020 te annuleren,” schrijft de organisatie.
“U begrijpt dat dit geen makkelijk besluit was. De eerste editie van het Heerenstraat Festival is een groot succes geweest en een enorme aanwinst voor de kunst- en cultuur scène in Suriname. Het festival maakte in 2019 haar debuut met ruim 17.000 bezoekers, meer dan 50 standhouders en 42 verschillende optredens met als hoogtepunt Kenny B. Wij zijn na de evaluatie dan ook vol enthousiasme begonnen met de voorbereidingen van editie 2020”
“Het zou een “bigger and better” event worden. Maar nu staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, partners, toeleveranciers, bezoekers en iedereen die helpt bij het opzetten van het Heerenstraat Festival voorop en moeten we de maatregelen in acht nemen.”
“Wij blijven ons in ieder geval inzetten voor de Surinaamse gemeenschap en hopen ook in 2021 een beroep op u te kunnen doen, zodat we samen weer een sprankelend festival kunnen organiseren waarin op een creatieve en culturele manier de nadruk wordt gelegd op onze mooie binnenstad en haar geschiedenis,” aldus de organisatie.

Overige berichten