fbpx

Healing Heroes Foundation steunt kinderen in Suriname

De Healing Heroes Foundation (HHF) heeft donderdagmiddag een lach getoverd op het gezicht van vele enthousiaste kinderen in ziekenhuizen Academisch Ziekenhuis Paramaribo & ‘s Lands Hospitaal, na dit eerder op de dag ook gedaan te hebben te Centrum Matoekoe.

De HHF – opgericht op 24 juni 2018 – bestaat uit studenten uit Nederland en Suriname. Zij proberen op een positieve en gezellige manier een bijdrage te leveren aan het fysieke dan wel mentale welzijn van kinderen die op dit moment door een moeilijke periode gaan.

Dit initiatief nemen zij door verkleed als superhelden en prinsessen langs te gaan bij kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben. Zij proberen de kinderen vervolgens op te vrolijken en geven daarbij ook een presentje.

Het is ons weer gelukt om de kinderen uit verschillende instellingen vreugdevol te maken, aldus Ruschil Rambhadjan, oprichter van de HHF. Een gesprek met een superheld of een bezoek van een prinses kan het leven van een kind zodanig transformeren en ze de kracht geven om door een moeilijke periode of procedure te komen.
healing heroes 1 | GFC Nieuws

BEKIJK OOK
Tentoonstelling NAS geeft inzicht in Surinaamse geschiedenis

De kinderen vonden het geweldig en hun dag was bij de ontmoeting al gemaakt.
Aangezien veel kinderen vroegen wanneer wij weer langskwamen, is er geen twijfel mogelijk dat dit een geslaagd evenement was. Gezien het enthousiasme van deze kinderen wil de HHF spoedig weer een activiteit plannen.

Dit evenement was mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Choi’s Supermarkt, The Coffee Box en HJ Group Of Companies.(GFC)