Havenbeheer verstrekt schoolpakketten

GFC NIEUWS- In het kader van haar sociale maatschappelijkheid heeft Havenbeheer Suriname ruim 75 schoolpakketten verstrekt aan scholieren in Coronie.

Directeur Commercial Services bij Havenbeheer Suriname, Lamuré Latour, richtte voorafgaand aan de uitreiking van de pakketten een kort woord tot de scholieren. Hij refereerde daarbij naar de mediaberichten waarbij er geen rooskleurig beeld geschept is over de schoolresultaten van het afgelopen jaar in het district.

In lijn met de slogan voor de tweedaagse wandelmars in Coronie: “Waka go mitie a bun fu Coronie” riep de directeur de kinderen op om zich in te zetten om betere schoolresultaten te behalen, wat uiteindelijk ook ten voordele is van het district.

Dat lichaamsbeweging goed is voor het lichaam en geest en een positief effect heeft op de studieprestaties, is volgens directeur Latour daarom ook de reden dat Havenbeheer Suriname dit jaar ook een groep scholieren gesponsord heeft om deel te nemen aan de tweedaagse wandelmars in het district.

Hij sloot af door de kinderen op te roepen zelf hard te werken om de schoolresultaten in het district op te krikken en de prachtige resultaten in het aangrenzend district Nickerie te evenaren.

De scholieren die namens de organisatie hebben deelgenomen aan de Coronie Tweedaagse kregen een extra schouderklopje voor hun actieve participatie. Zij ontvingen elk een vakantiepakket, waarmee ze zich kunnen vermaken.

De kinderen genoten zichtbaar van de verwennerij en beloofden het komend schooljaar hard te zullen werken om betere resultaten neer te zetten.

Overige berichten