fbpx

Hartverscheurende woorden van meisje, 3, dat verkracht werd door 43-jarige man

GFC NIEUWS- Een moeder heeft de hartverscheurende woorden die haar driejarige dochter zei nadat ze naar verluidt, werd verkracht.

De moeder van wie de naam niet wordt genoemd om juridische redenen, zegt dat ze vier uren heeft geprobeerd om de verkrachting te rapporteren aan de politie.

Ze beweert dat politieambtenaren zelf de vermeende verkrachter naar haar woning heeft gebracht, waar hij haar beschuldigde van het verspreiden van geruchten.

De vrouw uit Zuid-Afrika was eindelijk in staat om een verklaring te geven aan de politie, nadat haar oudste dochter op Facebook haar misnoegen uitte.

In gesprek met de Sunday Times vertelde de moeder dat het meisje op 6 september werd verkracht toen ze thuis bij een vriendin speelde.

De moeder zegt: “Ik zou een tante bezoeken. Mijn dochter was enthousiast, maar ze zei ‘ik kan niet lopen mama, mijn vagina doet pijn’, en ze wees naar zichzelf.

Het meisje vertelde toen aan de moeder dat de vader van haar vriendin, haar en zijn eigen dochter heeft misbruikt.

De moeder examineerde het kind tweemaal en bracht haar ook naar de school, waar de leerkrachten tot dezelfde conclusie kwamen.

Ze bracht het kind vervolgens naar het ziekenhuis waar werd vastgesteld dat er daadwerkelijk sprake was van penetratie, maar het lukten de artsen niet om de politie naar het ziekenhuis te krijgen.

BEKIJK OOK
88 militairen vandaag bevorderd tot naast hogere rang

De volgende dag bracht de moeder het meisje naar het politiebureau Harare, maar ze werd verwezen naar een ander bureau, dat haar vervolgens weer stuurde naar Harare.

Nadat ze weigerde om het bureau te verlaten, kreeg ze te horen dat de persoon die verkrachtingszaken behandelt niet beschikbaar was.

Ze liet haar informatie achter, maar tot haar verbazing verscheen de politie met de verdachte bij haar woning.

“Hij begon me te beschuldigen van het verspreiden van geruchten. De politie vroeg aan me wat er was gebeurd. Nadat ze naar me hadden geluisterd, zei een agente aan de verdachte dat de politie geen zaak tegen mij zal beginnen. Ze zetten hem thuis af en reden weg.”

Haar 21-jarige dochter uitte haar misnoegen over de politie op Facebook en namen vervolgens rechercheurs en gemeenschapsactivisten contact op met de moeder. Zij zorgden ervoor dat de aangifte van de vrouw werd vastgelegd.

De politie arresteerde de man vorige week maandag en hij verscheen vrijdag voor de rechter.

Hij is vrijgelaten, terwijl het onderzoek wordt voortgezet.