fbpx

Verpleegkundige: op 2-jarige leeftijd ben ik overleden maar kwam terug

GFC LIFESTYLEREDACTIE– Toen ze twee jaar oud was kregen de ouders van de inmiddels 62- jarige Kelly DiGiacomo uit de Verenigde Staten van Amerika het slechtste nieuws te horen dat ouders zich kunnen indenken.

DiGiacomo, een gepensioneerde hartbewakingsverpleegkundige, vertelt in gesprek met Jeff Mara dat ze als klein kind heel erg ziek was. Ze at en dronk niet meer, haar buik was opgezwollen en haar huidskleur was felgeel. Ze had hepatitis opgelopen.

Ouders moesten afscheid nemen

Aan haar moeder en vader werd door medisch specialisten verteld dat ze hun dochtertje mee naar huis mochten nemen omdat ze niets meer voor haar zouden kunnen doen. Ze zou heel snel komen te overlijden.

Kelly zegt dat haar moeder al afscheid van haar aan het nemen was maar in een laatste poging het verzoek deed aan enkele nonnen om continu voor haar te bidden.

Kelly DiGiacomo | GFC Nieuws

Kelly DiGiacomo

“Mijn moeder was alleen thuis want mijn vader moest naar het werk, hij was een politieman die nachtdienst had”.

“Mijn moeder vertelde me dat ik al heel moeilijk ademde toen ze de dramatische situatie niet meer aankon, vervolgens naar haar kamer ging en van totale uitputting daar in slaap viel”.

BEKIJK OOK
Jaloezie onderling neemt toe: maar als je vriendin ernstig ziek is ben je ook niet jaloers op haar

“Ze had verwacht dat ze mij levenloos zou aantreffen toen ze op een later tijdstip naar mij kwam kijken”, aldus Kelly.

“Alsof er niets aan de hand was”

“Maar mijn moeder trof me zittend aan in bed, mijn kleur was weer normaal, ik lachte en het was alsof ik nooit ziek was geweest. Ik begon weer te eten en drinken en was snel weer volledig opgeknapt”, vervolgt de ex- hartbewakingsverpleegkundige.

In een veel later stadium kreeg ze volgens haar een herinnering die tot op de dag van vandaag nog glashelder is.

“Ik herinner me als de dag van gisteren dat ik tijdens mijn ziekbed op 2- jarige leeftijd in de hemel was bij Jezus en ik te horen kreeg dat ik terug moest naar de aarde. Het was mijn tijd nog niet om terug te komen naar huis, de hemel, werd me uitgelegd”, weet Kelly.

De vrouw legt verder uit dat ze er honderd procent van overtuigd is dat elk mens na de fysieke dood terug gaat naar huis, naar god.