fbpx
Hardeo Ramadhin misleidt het volk

Op 25 mei 2015 gaan kiezers na vijf jaar weer na de stembus in Suriname. Partijen voeren optimaal propaganda om op 25 mei 2015 zoveel mogelijk kiezers te laten stemmen op hun partij.

Zo las ik vandaag weer een artikel van de propagandist van de oranje partij. Deze propagandist noemt zich vaak genoeg ‘politieke analist’. In het verleden hebben vele deskundigen zijn analyses verklaard als te zijn losse flodders.

In zijn artikel van vandaag laat hij weer hetzelfde blijken. Zoals in vele artikelen spreekt deze propagandist zich wederom tegen.

Ik citeer uit een ander artikel getiteld: “Mahinder Jogi kan de VHP-kar niet trekken’’ het volgende: “Met Jogi verliest de VHP die ene zetel.’’ Hoe is het dan mogelijk dat V6 alle drie zetels zal veroveren in Saramacca? De beoordeling laat ik over aan de lezer.

Verder laat hij zien dat de lijst van De Nationale Democratische Partij (NDP) een weerspiegeling is van de de gehele bevolking van Saramacca. Echter kan hij dit niet zeggen over de kandidatenlijst van V6.

Op de lijst van de NDP prijken de namen van Jerrel Mahabier, Naomi Kromokario – Samidin en Robby Loods. Behalve dat deze drie kandidaten van de NDP van onbesproken gedrag zijn, leveren zij allemaal een bepaalde maatschappelijke bijdrage, in het bijzonder binnen Saramacca.

Konden de leiders van V6 geen jongeren en vrouwen vinden in het district die de belangen van deze groep zouden kunnen behartigen in het parlement?

Ik roep hierbij de kiezers van Saramacca op om op de kandidaten van de NDP te stemmen. Hiermee geven jullie aan dat de jongeren en vrouwen in het district de capaciteiten hebben om de belangen van de bewoners van Saramacca te behartigen.

In de afgelopen vijf jaar is het volk van Saramacca getuige geweest van de diverse ontwikkelingen die teweeg zijn gebracht in het district door deze regering. Onder meer de bouw van scholen, vernieuwing van het onderwijs, aanpak waterproblematiek, aanpak natte- en droge infrastructuur, decentralisatie van het district en de opening van twee verwerkingsbedrijven.

Op basis van dit alles kan ik met alle overtuiging zeggen dat op 25 mei 2015 de NDP zeker niet kansloos is in Saramacca, zoals de propagandist het zegt.

Tenslotte wil ik het volk van Saramacca vragen om zich door niemand te laten misleiden. De NDP verdient zeker nog vijf jaar.

Erak Fatehmohamed

Meer nieuws

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…