fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Handen moeder van twee zonen afgehakt met bijl door jaloerse echtgenoot

Een moeder van twee kinderen wiens paronoïde echtgenoot haar beide handen met een bijl afhakte, is vastberaden om haar leven weer op te pakken met haar bionische ledematen.

Margarita Grachyova (26) werd naar een oerwoud gebracht door haar 27-jarige echtgenoot, Dimitry Grachyov. De vrouw moest vervolgens op haar knieën, waarna hij haar handen afhakte.

De psycholoog verrichtte zijn lugubere daad in december 2017, omdat hij ervan overtuigd was dat ze een buitenechtelijke relatie had.

De man moet een gevangenisstraf van 14 jaar uitzitten en is Margarita ‘vastberaden om er weer sexy uit te zien’, terwijl ze poseert voor een fotoshoot in haar geboorteland Rusland.

OOK INTERESSANT
Arbeider juwelierszaak aangehouden na oplichting en verduistering

Margarita heeft veel bewondering gehad van bewonderaars over de hele wereld, nadat ze haar verhaal poste op social media.

De artsen waren in staat om een hand weer vast te hechten, echter kan ze die nauwelijks gebruiken. De andere hand was zwaar beschadigd en kreeg ze gefrabiceerde hand. Volgens haar jonge zonen lijkt ze op ‘transformer mum’.