fbpx

Handelsmissie binnenkort naar Curaçao

Van 2 tot en met 4 oktober 2018 is Internationaal Ambitieus weer aanwezig op Curaçao voor de handelsmissie. Deze staat wederom in het teken van verbinding tussen lokale ondernemers en ondernemers uit onder andere Suriname, Nederland, Bonaire, België en Aruba. Dit wordt de vijfde handelsmissie binnen 18 maanden.

Curaçao heeft zich de afgelopen jaren gepresenteerd als eiland waar de bevolking meertalig is, een hoge levensstandaard heeft, de toeristische sector groeit en het voor bedrijven als hubfunctie kan dienen richting Latijns-, Noord- Amerika en Europa.

BEKIJK OOK
Politie neemt groot aantal dozen rum en enkele zakken pijptabak in beslag

De afgelopen jaren heeft Internationaal Ambitieus geïnvesteerd in het opbouwen van relaties in zowel de publieke als private sector. Dit heeft erin geresulteerd dat zeven ex-deelnemers uiteindelijk een bedrijf zijn gestart op Curaçao, waaronder één Surinaams bedrijf.

Belangstellenden die de kansen op Curaçao willen ontdekken door onderdeel te zijn van een zakendelegatie, kunnen voor meer informatie de website van Internationaalambitieus.com bezoeken.(GFC)