fbpx
Handelaren voorspellen verdere stijging euro- en dollarkoers

GFC NIEUWS- Diverse handelaren voorspellen dat de euro-en dollarkoersen nog deze week verder zullen stijgen.

Handelaren zitten nu al met hun handen in het haar, omdat ze niet kunnen komen aan de benodigde valuta.

“Wij bellen al dagen heen en weer met elkaar, omdat de onzekerheid groot is,” zegt een gerenommeerde ondernemer die vooralsnog anoniem zijn bezorgdheid deelt.

“Wij verwachten dat zowel de dollar als de eurokoers nog deze week boven de 10 zal stijgen. Er is heel veel onzekerheid. Wij verwachten problemen. Wij kunnen nergens valuta kopen.”

De handelaren kunnen geen afdoend antwoord geven op de vraag waarom de koers blijft stijging, maar zeggen wel dat de kans op een verhoging groter is dan een daling.

De straatkoers voor de dollar varieert deze week tussen US$ 9.35 – 9.50 en voor de euro 9.50 – 9.70.

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.