Hamdard bedankt gezondheidswerkers

GFC NIEUWSREDACTIE- Het uitvaartverzorgingsbedrijf Hamdard heeft op 24 juni gezondheidswerkers van het Academisch Ziekenhuis, s’Lands Hospitaal, het Diakonessenhuis en het Sint Vincentius Ziekenhuis bedankt voor hun ongelooflijke inzet.

Al langer dan een jaar zetten ze zich dag en nacht in voor duizenden patiënten om de Covid-zorg in goede banen te leiden. Hierbij maken ze overuren, verwaarlozen hun families en dit alles om de samenleving te beschermen tegen de Corona pandemie.

Directeur Roy Radjbali overhandigde de pakketten inhoudende koffie, water, suiker, melk, sap en thee aan de verpleegkundigen van de respectieve ziekenhuizen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Surinaamse vrouw die 30 jaar psychotisch en niet goed aanspreekbaar was plotseling weer helder na COVID

Hij sprak mede namens zijn staf zijn waardering uit voor hun liefdevol werk. Hoe zou deze zorg eruit zien zonder zulke zusters en broeders.

Hij riep de samenleving en andere bedrijven op ook hun goede zijde te laten zien door deze liefdevolle werkers te gedenken.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten