Hakrinbank ook in 2018 hoofdsponsor United Business Fair

De Hakrinbank werd in 1936 opgericht door een Surinaamse ondernemer, Otto Vervuurts, met het doel om in het bijzonder het midden- en kleinbedrijf in Suriname te ondersteunen en stimuleren. Anno 2018 is de focus van de bank nog steeds het Surinaams bedrijfsleven. Om deze reden zal de bank wederom als hoofdsponsors van de United Business Fair optreden.

De opzet van de beurs is dit jaar niet alleen gericht op bedrijven in Suriname. Er zullen bedrijven uit verschillende landen uit de regio participeren aan deze beurs als ook uit landen uit andere regio’s. Vandaar dat dit jaar de naam is gewijzigd in de United Caribbean Business Fair. Het doel van de beurs is dit jaar gericht op business development, facilitation and matchmaking.

De directie van de Hakrinbank geeft aan dat deze doelen naadloos aansluiten op de doelen die de bank nastreeft en de diensten die wij bieden aan onze cliënten. Als partner van het Surinaams bedrijfsleven is de focus van de Hakrinbank voornamelijk gericht op het zakelijk segment, waarbij wij maatwerk, begeleiding en oplossingen bieden voor elke ontwikkelingsfase van de onderneming.

Met de lancering van Hakrinbank Online Payments (HOP) in maart onderschrijft de bank het belang van business development en de rol die E-commerce hierin kan spelen. Ook wordt er gewerkt aan andere innovatieve oplossingen voor onze partners.

“Wij zijn ervan overtuigd dat wij hierdoor een positieve bijdrage zullen leveren aan het Surinaams bedrijfsleven op zowel lokaal als internationaal gebied. Internationale bedrijven die in Suriname zaken willen doen vinden in de Hakrinbank specialistische begeleiding op dat gebied. Vanwege ons groot klantennetwerk zijn wij in staat om potentiële partners met elkaar in contact te brengen. Ook voor Surinaamse bedrijven die hun bedrijfsactiviteiten willen uitbreiden naar het buitenland bieden wij oplossingen en begeleiding op maat”, aldus de directie.

Voor de komende beurs zal de bank komen met nog meer innovatieve oplossingen voor haar partners.(GFC)