fbpx

Hair Affair zondag in Torarica

Hair Affair 2017 is een 1-daags evenement welke op zondag 3 december van 16.00-23.00 uur zal worden gehouden in de Ballroom van Hotel Torarica.

Het evenement zal een platform zijn waar kapsalons, hairdressers, hairstylisten, producenten, fabrikanten, distributeurs en importeurs van haarproducten aan het bezoekerspubliek laten zien wat ze te bieden hebben. Dit zal zich uiten in de vorm van een beurs, presentaties, workshops, demonstraties en hairshows.

Het evenement wordt in deze vorm georganiseerd omdat en steeds meer aanbieders van producten en diensten op het gebied van haar op de markt komen en het van belang is dat de potentiële klant centraal beter wordt geïnformeerd over de werking van deze producten.

Ook kan middels het samenbrengen van een groot aantal aanbieders een beter beeld worden verkregen welk product of welke professional beter bij hun haar past.

De bezoekersdoelgroep voor dit evenement zijn alle mannen en vrouwen van Suriname en de regio die waarde hechten aan hun haar en tijd en energie willen stoppen in de verzorging van hun haar.

Daarnaast is het evenement ook bestemd voor zij die alles op het gebied van de nieuwste haartrends willen waarnemen en op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen op haargebied.

Uiteindelijk zal het evenement door haar interactieve en creatieve opzet een belevenis moeten zijn waar nog lang over zal worden nagepraat. Toegang is gratis.(GFC)