Haal uw SRD’s zo snel mogelijk van de bank, ze worden veel minder waard

goud1

INGEZONDEN- Een ieder die een beetje verstand heeft van geldzaken en eerlijk is zal het aan u vertellen.

Allen die de afgelopen jaren hun geld hebben gespaard in Surinaamse dollars zijn helemaal verkeerd bezig geweest en zijn in feite een dief van hun eigen portemonnee. Het is de bank die rijk is geworden en nog steeds rijk wordt met uw SRD’s.

Met de inflatie van de afgelopen jaren hebben spaarders alleen maar groot verlies geleden. En gelet op de verwachte wisselkoersstijgingen kunt u er nu al van uit gaan dat het de beste stap is om uw geld zo snel mogelijk van uw rekening te halen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Koersverlaging die is beloofd was het volk doelbewust blij maken met een dode mus

Dat is een oprecht advies dat u niet krijgt van de officiële instanties!

Een goede belegging voor veel personen in Suriname is het kopen van 24 karaat goud. Dit edelmetaal is veilig, waardevast, dus niet gevoelig voor de inflatie.

OOK INTERESSANT
Regering neemt belangrijke beslissingen over grondconversie en grondhuurvergoeding

Nu de SRD verder aan het devalueren is zou het ook heel verstandig zijn om ook alle SRD’s die u in contanten heeft gespaard en niet direct nodig heeft, direct in te ruilen voor puur goud. 1 gram 24 karaat goud kost ongeveer 43 euro.

Ruil al uw Surinaams geld dat u niet gebruikt in voordat u er spijt van krijgt! Het geld is steeds minder waard! Door uw SRD’s spaargelden niet in te ruilen, besteelt u alleen uzelf!

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]