fbpx

Haal Danielle Veira terug om Surinaamse volk uitleg te geven over noodzaak prikjes

INGEZONDEN- Laat Danielle Veira terug komen in de arena om veel beter uitleg te geven aan allen in Suriname die nog steeds niet begrijpen dat het nemen van prikjes momenteel de snelste, enigste en veiligste strategie is om uit de wurggreep van lockdowns en overlijdensgevallen te komen.

Veira was in staat het volk goed te bereiken met haar heldere uitleg op de radio, televisie en websites over alles wat te maken heeft met het virus, de bestrijding hiervan en het redden van levens.

Het is duidelijk dat er momenteel heel veel totaal verkeerde informatie in de breinen van de meest onderontwikkelde mensen binnen onze samenleving is gepenetreerd. Het lukt het team dat nu belast is met de prikcampagnes helemaal niet om grote delen op betere gedachten te brengen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Zo snel mogelijk merendeel Surinamers vaccineren is enige oplossing om uit coronaellende te komen

De noodzaak van het prikken om uit de ellende te komen dringt totaal niet door! Integendeel bestaat er een steeds grotere aversie tegen het prikken bij de grote massa omdat de negatieve onware verhalen de overhand hebben genomen.

OOK INTERESSANT
Granman Saramaccaners vraagt onmiddelijke vrijlating activist Asawini

Het gevolg is dat wij zo nog jaren in Suriname zullen aanmodderen met verregaande lockdowns, onnodige sterfgevallen, overbezette ICU’s, overspannen mensen en het verder ruïneren van de economie evenals ondernemingen.

Het zou zeer verstandig zijn om Veira in samenwerking met influencers  massaal in te zetten om in de Surinaamse – en Nederlandse talen, het juiste verhaal aan de onwetende en gehersenspoelde mensen in ons land te vertellen zodat de prikbereidheid snel wordt vergroot.

Want op de huidige weg verder gaan zal beslist geen verbetering brengen in deze hopeloze situatie. Het mag nooit zo zijn dat het land verder kapot wordt gemaakt door een stel onwetenden die weigeren zich beter te laten informeren en alleen maar open lijken te staan voor desinformatie.

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]