fbpx
jonathan clarke consulting den haag

Haagse entrepreneur (27) helpt ondernemingen hun omzet te vergroten

De online marketing strateeg Jonathan Clarke die ook regelmatig in de media verschijnt als het gaat om thema’s rondom gezondheid, is door bedrijven gevraagd zijn kennis in te zetten bij het omhoog brengen van hun omzet.

Door de coronacrisis zijn veel ondernemingen in financiële problemen gekomen. Bij sommige is er sprake van een significante omzetdaling.

De jonge, succesvolle entrepreneur uit Den Haag (Nederland) heeft als doelstelling: mensen, maar ook ondernemingen gezond te maken en de prestaties te verbeteren.

Clarke groeide op als enig kind in een ondernemersfamilie en verdiepte zich al sinds zijn tienerjaren, behalve in de menselijke gezondheid, ook in de beste methoden en tactieken om met behulp van internetmarketing en speciale chatrobots meer klanten te werven.

Mede door zijn expertise heeft hij voor bedrijven in diverse segmenten aanzienlijke additionele omzetten weten te genereren.

Clarke gelooft dat hard werken, de juiste mentaliteit en doelgerichte kennis, de meest cruciale ingrediënten zijn om te slagen in het leven. Het helpen van gelijkgestemden het beste uit zichzelf te halen en ze te helpen steeds dichter bij het leven van hun dromen te brengen, is zijn grootste drijfveer.

Veel bedrijven maken in deze periode van laagconjunctuur gebruik van de diensten van het gemotiveerd team verbonden aan zijn Consulting Agency, Clarke Consulting. In dit kader wordt de bijzondere kennis van Clarke ingezet om meer inkomsten te creëren voor bedrijven.

Meer lifestylenieuws

Nieuwe modetrend: duivelse lippen

GFC NIEUWS- Een aantal vrouwen heeft naar verluidt een nieuwe cosmetische procedure uitgeprobeerd, de zogenaamde ‘ duivelse lippen’ of ‘octopus lippen’.

Hoe stoppen met slaapmiddelen?

Na langdurig gebruik stoppen met slaap- en kalmeringsmiddelen is niet gemakkelijk: vaak komen de problemen die werden weggedrukt op dat moment in alle hevigheid weer…

Mag je vrijen tijdens de menstruatie?

Vrijen tijdens de menstruatie kan, medisch gezien, helemaal geen kwaad. Toch bestaat er nog een heel taboe daarrond en vinden zowel mannen als vrouwen het…