fbpx

Growfest: The Hero Edition op komst

Impact Coaching is al geruime tijd actief in Suriname als dé coaching instantie voor groei op persoonlijk vlak als ook in business. Sinds 2016 zijn ze ook bekend als organisator van de welbekende ‘Be Your Own Hero(BYOH) events’.

Het doel van deze sessies is om mensen bewust te maken van hun beperkende overtuigingen en grenzen die slechts een creatie zijn van hun eigen denken en handelingen.

Gedurende de BYOH-sessies gaat men voornamelijk in op: ‘hoe wij staan in het leven en wat onze drijfveer is, wat voor bagage wij met ons meedragen en hoe wij onze ervaringen kunnen omzetten in leerrijke ervaringen die dienen als groeimomenten’.

Het concept werkt volgen de organisatie zo goed, dat participanten en andere belangstellenden na afloop stellig vragen naar een vervolg, waarbij uitgebreid en langer ingegaan wordt op alle aspecten die het tot zo een succes maken.

Wat is growfest?

‘Op 22, 23 en 24 november zullen wij aanvulling geven aan de behoefte van de vorige Be Your Own Hero participanten en het deel van de samenleving dat wil groeien met: Growfest: The Hero Edition’, vertelt de organisatie.

OOK INTERESSANT
OKB geïnformeerd door verkiezingswerkgroepen

Growfest wordt een tweedaags, twee nachtelijk evenement waarbij alle Be Your Own Hero participanten en overige belangstellenden de kans krijgen om op een feestelijke manier te groeien.

Growfest zal geassocieerd worden met:

• het inspireren en motiveren van ondernemerschap, zowel in persoonlijke als zakelijke sfeer
• het aanzetten tot een oplossingsgerichte en groei-gerichte denkwijze

Growfest is Life and Life is a Growfest: het gaat om ‘meer’. Meer uit jezelf halen, want die potentie bezit je. Meer uit het leven halen, want het leven heeft meer te bieden dan wij ons zelf wijsmaken. Meer connecties maken, en relaties beginnen en in stand houden met onze omgeving en alles daar omheen. Meer groei: because the sky is not the limit…it is merely the first aim.

Thema Sprekers: