fbpx

Grotere kans dat je vriendin of vrouw je verlaat na het stoppen van het slikken van de pil

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Er bestaat een grotere kans dat je vriendin of echtgenoot je verlaat wanneer zij jarenlang de anticonceptiepil heeft geslikt en op een gegeven moment hiermee stopt.

Ook loop je een groter risico dat ze overspel pleegt met een ruige en stoere man.

De smaakvoorkeur van dames die de pil slikken veranderd omdat dit de hormoonhuishouding in grote mate wijzigt.

Pillenslikkers hebben veelal de neiging om verliefd te raken op lieve en rustige mannen die op bijna alles ja en amen zeggen.

Maar bij het staken van het pilgebruik komt het dikwijls voor dat deze gevoelens bij vrouwen helemaal veranderen en zij erachter komen dat ze niet met een type man in relatie zijn die zij prefereren.

OOK INTERESSANT
Een man moet voldoende geld verdienen zodat zijn vrouw niet hoeft te werken, beweert relatiespecialist

Dat zegt de befaamde Britse podcaster Chris Williamson in gesprek met Danica Patrick. Williamson die gefascineerd is door studies aangaande evolutionele psychologie is ook een tv-beroemdheid, clubpromotor en model.

De Europese verjongingsexpert, researcher en mental health expert Jonathan Clarke legt aan GFC Lifestyle uit dat diverse studies inderdaad hebben aangetoond dat het stoppen met de pil invloed zou kunnen hebben op welke wijze vrouwen zich aangetrokken voelen tot hun partners.

De topexpert benadrukt dat ook mannen opvallende veranderingen van hun liefdesgevoelens kunnen ervaren.

Foto ter illustratie.