fbpx

Grote moment bijna aangebroken voor Jairzinho “Bigi Boi” Rozenstruik

GFC NIEUWS- Het is Fightweek en Jairzinho Rozenstruik maakt zich op voor het grootste gevecht in zijn MMA-carrière.

Bigi Boy heeft de komende dagen nog verplichtingen van de UFC af te werken waaronder, handtekeningen sessies, fotoshoots, media momenten en de weging. Het is een zeer lijvig programma dat hoort bij de “big stage” waar hij deel van uitmaakt.

Zowel Jairzinho als coach Michael Babb zijn zeer ontspannen, zelfverzekerd en vastberaden om met niks minder dan de overwinning uit de Octagon te stappen. Nadat hij Alistair Overeem verslagen heeft zal Bigi gelijk van de gelegenheid gebruik maken en Francis Ngannou uitdagen voor een gevecht.

BEKIJK OOK
Bewoners Esther Stichting zijn leefsitiutie meer dan zat

Het gevecht zaterdag tegen Alistair Overeem is voor Bigi Boy extra bijzonder omdat zijn vader, Johnny Rozenstruik, speciaal naar de VS is gereisd om het 4e UFC-gevecht van zijn zoon mee te maken.

In Suriname zullen familie, vrienden en fans van de UFC-zwaargewicht vechter in NEXT Club het gevecht kunnen volgen tijdens de public screening vanaf 23.00 uur, waarna nog door gefeest zal worden in Next Club.

Ook bij Copacabana aan de Antondragten weg zal er in samenwerking met Lustig Events enTelesur een groot scherm geplaatst worden voor public viewing vanaf 20.00 uur.