fbpx

Grote kans dat ik jullie man of vriend al in mijn bed heb gehad, zegt dame van plezier

GFC LIFESTYLEREDACTIE- U moest eens weten hoeveel getrouwde mannen tot mijn vaste klantenkring behoren en gul geld aan mij geven om hen te plezieren.

Ook veel heren die al een liefdesrelatie hebben komen regelmatig stiekem bij mij op bezoek zodat ik tegen betaling in hun plezierbehoeften kan voorzien.

Dat vertelt een 23- jarige dame van lichte zeden die actief is in Paramaribo, Suriname, aan de lifestyleredactie van GFC Nieuws.

De lichtkleurige opvallend goed uitziende Braziliaanse legt uit dat ze gemiddeld 8 tot 10 klanten per dag een plezierig half uurtje in bed bezorgt.

“En het gebeurt weleens dat ik mijn klanten in de supermarkt of Hermitage mall zie lopen met hun vrouw of vriendin, soms samen met hun kinderen”.

BEKIJK OOK
Chanelle (43) vertelt: door de inflatie ga ik nu met de benen wijd voor geld

“Ik kan u garanderen dat een groot deel van de mannen die met mij voor geld naar bed gaan al een vaste relatie hebben”, meent ze.

“Grote kans dat ik ook jullie man of vriend al in mijn bed heb gehad”, zegt ze aan twee vrouwelijke redactieleden van GFC Nieuws.

Volgens haar hebben ook haar collega’s het zeer druk met het plezieren van mannen. Ze weet zeker dat vele tienduizenden mannen in Paramaribo regelmatig in het geheim een lichtekooi bezoeken voor hun buitenechtelijke pleziertjes.

Foto ter illustratie.

BEKIJK OOK: Dame van plezier: ik lach de meeste vrouwen die werken op kantoor vierkant uit