fbpx
Grote belangstelling voor 9e Landbouwtentoonstelling

Op zaterdag 25 maart is op het R.A. Party Place terrein aan de Henry Fernandesweg in het ressort Weg naar Zee de 9e landbouwtentoonstelling van start gegaan.

De opening vond plaats onder grote publiekelijke belangstelling. Diverse hoogwaardigheidsbekleders waren ook aanwezig, waaronder het bestuur Lions Club Kwatta, de minister van Landbouw Veeteelt & Visserij (LVV). Soeresh Algoe, de voorzitter van de Nationale Assemblee, Jennifer Geerlings-Simons en de districtscommissaris van Paramaribo Zuidwest, Remy Pollack.

Lions Club Kwatta organiseert jaarlijks in samenwerking met het ministerie van LVV de Landbouwtentoonstelling. Het thema voor 2017 is: “Voedselzekerheid en biodiversiteit”.

Er zijn verschillende stands waar bezoekers terecht zijn voor het kopen van groenten -en fruitsoorten, maar ook voor de nodige informatie op het gebied van Landbouw, Veeteelt en Visserij.

Verder zijn er bedrijven die zaden, organische stoffen en planten ten verkoop aanbieden.

Als blijk van dank voor de jaarlijkse participatie van LVV en de samenwerking met Lions, mocht de minister een award van de Lions in ontvangst nemen.(GFC)

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…