fbpx

Grootste playboy van Suriname: je moeder, zus, vriendin of tante heb ik waarschijnlijk al in bed gehad

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Hij staat bij goede vrienden en vriendinnen al geruime tijd bekend als de grootste playboy aller tijden van Suriname.

De man uit Paramaribo heeft het altijd druk. Zijn telefoon geeft per uur minstens tien keer een geluidsmelding. Voornamelijk zijn het vrouwen die hem appen of bellen.

In de meeste gevallen gaat het om dames die vragen wanneer hij weer een keer tijd voor hen kan vrij maken. Ze willen graag weer met hem afspreken.

In een openhartig gesprek met de GFC Nieuws lifestyleredactie legt Suriname’s grootse vrouwenverslinder uit dat hij uit veiligheidsoverwegingen en ook privacyredenen liever anoniem wil blijven, maar, zo zegt hij, “Ik ben wel bereid om enkele van mijn geheimen prijs te geven”.

Op de vraag met hoeveel vrouwen hij in zijn leven al van bil is gegaan, reageert hij lachend.

“Ik ben de tel al kwijtgeraakt. Maar bereken zelf maar, ik zit vanaf mijn tienerjaren op een gemiddelde van 4 tot 5 nieuwe dames per week en u weet hoe oud ik ben. Het gaat om dames die veelal in Paramaribo wonen”.

“Er is in ieder geval een grote kans dat ik de moeder, zus, vriendin, echtgenoot, nicht of tante van een heleboel mensen uit deze stad al in bed heb gehad”, weet de rasversierder.

BEKIJK OOK
Wonderen bestaan echt, zegt zeer hoog aangeschreven Amerikaanse intensive care specialist

Een snelle berekening wijst al gauw uit dat het gaat om vele duizenden meisjes en vrouwen die in de loop der jaren met de hartenbreker naar bed zijn geweest.

De zakenman die vrouwen als een magneet aantrekt, zegt dat het belangrijk is om er goed en verzorgd uit te zien.

“Een bovengemiddelde lichaamslengte is ook cruciaal, vrouwen vallen niet zo snel op een erg korte man. Maar ook een goede sociale status, vlotte babbel, mooie auto, representatieve woning, netjes gekleed gaan en een fors inkomen zijn noodzakelijk”.

“Maar het allerbelangrijkste is toch wel dat je een vrouw niet moet teleurstellen in bed”.

“Veel getrouwde vrouwen of zij die al een vriend hebben en de liefde met mij hebben bedreven vertellen mij nadat wij klaar zijn heel eerlijk dat ze het nog nooit zo goed hebben “gevoeld”.

“Ze krijgen niet wat ze echt nodig hebben bij hun eigen levenspartner en zoeken ook daarom bevrediging buiten”, aldus de womanizer.

Foto ter illustratie.