Grootmoeder uit Commewijne dwingt kleindochter om te daten met Nederlandse man

GFC NIEUWSREDACTIE– Een grootmoeder uit het district Commewijne dwingt haar 24- jarige kleindochter uit Paramaribo om haar relatie met haar vriend te beëindigen en een nieuwe te beginnen met een voor haar nog onbekende man uit Nederland.

Indien ze weigert, krijgt ze geen recht op gelden die onder de familie zullen worden verdeeld nadat een perceel van de grootouders dat te koop staat is verkocht.

De oma is van oordeel dat de blanke man uit Nederland kan zorgen voor een veel betere toekomst van haar kleinkind.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotente mannen kiezen liever voor natuurlijke oplossing in plaats van Viagra

Het KSVC laat vrijdag aan GFC Nieuws weten dat de kwestie bij haar onder de aandacht is gebracht door de kleindochter, die er niet over piekert haar huidige liefdesrelatie met een Surinaamse jongen stop te zetten.

Volgens informatie van het VrouwenCollectief proberen familieleden in Nederland de jongedame te koppelen aan de Nederlander, hun huisvriend. De man van 59 jaar zou naar verluidt erg kapitaalkrachtig zijn.

Het VrouwenCollectief heeft de 24- jarige geadviseerd zich niet te laten meeslepen door lokmiddelen, in dit geval geld, maar haar eerlijke liefdesgevoelens voor haar vriend te blijven volgen.

Overige berichten